ESET primește titlul de „Major Player” din partea IDC MarketScape pentru al doilea an consecutiv

Analiza a vizat piața enterprise pentru produse software de gestionare a amenințărilor mobile, pentru a ajuta organizațiile să identifice furnizorii cu oferte solide și strategii de afaceri bine integrate.

Potrivit raportului, „ESET are o bază solidă în direcția cercetării amenințărilor, orientată în special către identificarea programelor malware Android și detecție comportamentală”. După cum menționează IDC, „Organizațiile care doresc să-și consolideze produsele și operațiunile de securitate în jurul unui model unificat de protecție endpoint ar trebui să ia în considerare soluțiile ESET, pe baza portofoliului complex de instrumente de gestionare a stațiilor endpoint și a securității generale, pe lângă MTM.”

În 2020, securitatea mobilă a devenit o prioritate mai mare decât oricând, întrucât un număr mare de organizații a trecut la un sistem de lucru de la distanță, în timp ce vectorii de amenințare au crescut în mod exponențial. Deoarece se află în afara protecției furnizate la birou, un număr mai ridicat de angajați își folosește dispozitivele mobile ca parte obișnuită a muncii de zi cu zi și este vital ca aceste dispozitive să fie protejate. Companiile ar trebui să se asigure că toate dispozitivele sunt securizate cu o soluție precum ESET Endpoint Security pentru Android, care oferă protecție împotriva unei game largi de amenințări prin tehnologia sa multi-stratificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.