Metenanta Retele Calculatoare

Pe piata IT&C din Romania outsourcing-ul este putin cunoscut.
Majoritatea companiilor romanesti mici si mijlocii prefera sa angajeze o persoana care sa administreze reteaua lor interna de calculatoare fara a evalua posibilitatea de a cere serviciile unei companii specializate. Aceasta abordare aduce, de cele mai multe ori, dezavantaje majore legate de pregatirea tehnica a administratorului retelei precum si de costurile implicate de acest tip de administrare.

O companie specializata in outsourcing in IT aduce costuri scazute si solutii tehnice bazate pe experienta unei intregi echipe. Pentru prevenirea si depasirea unor situatii de functionare defectuoasa a retelelor, firma noastra ofera servicii complete hardware si software. Aceste servicii acopera instalari de sisteme complexe – servere de e-mail, baza de date, servere de web, solutii antivirus – precum si elemente de administrare de rutina, cum ar fi instalari de imprimante, instalari de statii de lucru, devirusari, asigurarea back-up-ului, stabilirea drepturilor de utilizator sau crearea de utilizatori. Clientii beneficiaza de suport in ceea ce priveste sistemul de operare precum si a aplicatiilor de birou. Suportul este oferit atat telefonic, cat si sub forma de interventii la sediul clientului. In functie de tipul contractului ales, interventiile pot avea loc la maxim 2 ore de la raportarea telefonica a incidentului. Pentru a gasi cea mai buna solutie de suport pentru compania dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Prin intermediul contractelor de service si intretinere PC asiguram clientului nostru garantia unui timp de raspuns din partea noastra extrem de redus. In acest sens asiguram:
– Revizii lunare de constatare a eventualelor defecte survenite in functionarea sistemelor PC
– Lucrari specifice de preintampinare a eventualelor incidente (curatari hard, verificari soft)
– Depanari hardware in cazul defectarii sistemelor, situatie in care noi vom interveni in cel mai scurt timp, in vederea eliminarii timpilor morti in activitatea clientului nostru, angajandu-ne in acelasi timp ca, in cazul defectarii totale a uneia sau mai multor componente sau subansamble, sa inlocuim, contra-cost, respectiva componenta sau respecivul subansamblu;
– Depanari soft in cazul calculatoarelor afectate de virusi si protectie suplimentara pentru informatii importante
– Protectie electrica a tuturor sistemelor pentru a preveni posibile defectiuni hardware
– Configurare si/sau instalare de software de aplicatie
– Configurare si/sau instalare de sistem de operare