HIKVISION AcuSense

Tehnologia AcuSense de la Hikvision asigură o detectare precisă a evenimentelor. Susţinută de algoritmi de învăţare profundă, această tehnologie distinge persoanele şi vehiculele de alte ţinte în mişcare.
Primiți notificări și vizualizați fluxul video în direct pe Smartphone și reacționați la evenimentele de intruziune cu o sursa de lumină, o sirenă sau chiar cu un mesaj audio personalizabil.

AcuSense vă ajută să vă concentrați pe alarmele declanșate de oameni și vehicule, în timp ce alarmele false declanșate de animale mici sau alte obiecte irelevante sunt mult reduse. Alarma se va declanșa doar atunci când are loc tipul de intruziune presetat, iar pe inregistrarile video evenimentele sunt clasificate in funcţie de tipul de intruziune – oameni sau vehicule.

 

Funcții AcuSense:


Notificări prompte pe Smartphone. / Verificați informațiile alarmei și vizualizați fluxul video în direct. / Declanșarea unei surse de lumină și/sau sunet determinată de intrus. / Reacționați la evenimentele de intruziune cu o sursa de lumină, o sirenă sau chiar cu un mesaj audio personalizabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.